sponsored links

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error installing / uninstalling WebSphere Development Studio

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error installing / uninstalling WebSphere Development Studio


    Error installing / uninstalling WebSphere Development Studio Hi, I have a problem with WebSphere, Initially I uninstalled it because I was not connecting to the as400, it gave me an error, and I thought that uninstalling and installing would work for me Then when I install it again it gives me a license error, (I have the license of the program), what can I do there?

    I have installed and uninstalled it several times from the Installation Manager, I have deleted from the REGEDIT the folders that I create I deleted once completely uninstalled all the folders that I create in my user in windows and I have reinstalled, and it gives me the same error

    attached photo with the error

  • #2
    What version of WDSc?

    It's been a while, but I know WDSc was a site license, so it probably has to connect to your server to verify the license. I'd suggest pursuing the connectivity problem first.

    Comment


    • #3
      Originally posted by jtaylor___ View Post
      What version of WDSc?

      It's been a while, but I know WDSc was a site license, so it probably has to connect to your server to verify the license. I'd suggest pursuing the connectivity problem first.
      Version: 6.1

      Comment


      • #4

        I managed to install it and it did not give me (yet), the license error, However, it does not connect me to the HOST, when I can connect by EMULATOR (GREEN SCREEN), When I PING the server I get: "Timeout waiting for this request". I thought the error was because it was connected by WIFI, but I connect by cable and I get the same error. EVFC9112E

        Comment


        • #5
          WDSc 6.1 is very, very old (like 2004). What OS version are you on?

          Comment


          • #6
            Originally posted by jtaylor___ View Post
            WDSc 6.1 is very, very old (like 2004). What OS version are you on?
            I Know... but..

            OS Version: Windows 10 Enterprise

            Comment


            • #7
              I'm sorry, I meant server OS.

              Comment


            • #8
              Has anyone ran WDSc/RDi on this server before?
              In WDSc, in the Remote Systems view, under your system right-click on Objects and select Verify Connection. Does that do anything?

              Comment


              • #9
                Originally posted by jtaylor___ View Post
                Has anyone ran WDSc/RDi on this server before?
                In WDSc, in the Remote Systems view, under your system right-click on Objects and select Verify Connection. Does that do anything?
                Yes, there are users that are connected with WDSc / RDi, I do not see that option to verify connection since it never connects

                Comment


                • #10
                  Are the other devs on the same subnet? Could it be a gateway/firewall problem?

                  Comment

                  sponsored links

                  Collapse

                  Working...
                  X